Recenzije kupaca FORCE ONE

Entuzijastični kupci diljem Europe

Kundenschulung in Österreich, Firmenchefin testet den Gasnagler FORCE ONE selber und überzeugt sich von seiner Leistung.
Austrija
Baustellenbilder eines Kunden aus Kroatien welche mit dem FORCE ONE Gasnagler mehrere Deckenanwendungen getätigt hat und begeistert ist.
Hrvatska
Mitarbeiterschulung bei einem Schweizer Partner. Die Mitarbeiter testen verschiedene Direktbefestigungs-Zubehörteile in Beton.
Švicarska
Baustelle eines Kundne aus Kroatien. Auch hier im neuen Gaskraftwerk kommt unser Gasnagler FORCE ONE zum Einsatz und begeister Kunden und Auftraggeber.
Hrvatska

FORCE ONE tijekom izgradnje plinske elektrane u Hrvatskoj

Play Video
Baustelle mit CELO Transporter im Vordergrund. Wir kommen zu Ihnen vor Ort an die Baustelle um Ihnen unsere Produkte vorzustellen

Recenzija kupca o alatu FORCE ONE:
Video: Brza instalacija električnih kabela s metalnim obujmicama PFT
Objekt:
ELTO ZAGREB – BLOK „L“ 150 MWe, plinska elektrana u Zagrebu (Hrvatska)

"Izgradnja elektroinstalacija na izgradnji plinske elektrane je opsežan i kompleksan posao, sa montažom na sve vrste materijala (beton, cigla, čelik, …)

Kada smo razmišljali kako bi se skratilo vrijeme montaže, predstavnik CELO-a nas je kontaktirao i tako smo odlučili uzeti plinski pištolj CELO FORCE ONE za probu.
Svi smo malo bili skeptični hoće li čavli držati u cigli, betonu, ali se pokazalo da nema brige.

Nakon malo uštimavanja snage udara, isprobavanja raznih čavala sa svim podlogama, uspjeli smo iskombinirati zadovoljavajuće rezultate.
Obujmice za cijevi, nosači za razvodne kutije nisu problem za Force One.
Naš rad se ubrzao, alat je među radnicima postao atrakcija, te su i oni oduševljeni jer nemaju previše priprema oko bušenja jedne rupe, nošenja produžnih kabela, manje je čišćenja oko radnog mjesta itd.
Trenutačno smo u procesu nabave još jednog pištolja za ovaj projekt.
 
Jozo Milić, mag.ing.el."

Izjava kupca: Nova bolnica u Bosni i Hercegovini

Radno mjesto: Odgovorni inžinjer za instalacije slabe struje
Objekat:
Nova bolnica Sveti Apostol Luka Doboj

Nase iskustvo u radu sa gasnim pištpljem CELO FORCE ONE 20

"Već šest mjeseci radim na izgradnji nove bolnice u Doboju na poslovima odgovornog inžinjera za instalacije slabe struje. Projekat je veoma kompleksan i podrazumijeva izgradnju sedam različitih sistema koji na kraju treba da predstavljaju jednu funkcionalnu cjelinu bez koje bi rad u novoj bolnici bio praktično nemoguć. Budući da smo svjesni značaja i obima posla na kome radimo svakodnevno se trudimo da postignemo što veci učinak i kvalitet izvedenih radova.

Jedna velika stavka u našem projektu je polaganje više od 200 km kablova različitih karakteristika i namjene. Mnoge od tih kablova je potrebno montirati izvan perforiranih kablovskih kanala na plafonu ili na zidovima, često na velikoj visini, na nepristupačnim mjestima i među mnoštvom drugih instalacija.
U početku smo radili na klasičan način bušenjem rupa u betonu, postavljanjem tiplova I montažom obujmica za pridržavanje kablova ili rebrastih cijevi. Taj rad je bio mukotrpan i spor zbog velike međuspratne visine, nepovoljnog položaja tijela i puno prašine. Budući da se radi o velikoj količini elemenata koje je potrebno montirati bilo je brzo jasno da na ovaj način nije moguće ovaj posao završiti u predviđenom roku.

Rješenje smo pronašli u nabavci i upotrebi gasnog pištolja CELO FORCE ONE 20 sa kojim radimo već oko tri sedmice. I naravno, već su se pokazale brojne prednosti upotrebe ovog alata! Veoma se jednostavno priprema za rad: potrebno je samo ubaciti odgovarajuće eksere, gasno punjenje, bateriju i podesiti silu zabijanja prema vrsti obujmica i materijalu u koji se ekseri zabijaju. I već prvog dana smo bili oduševljeni njegovim učinkom i jednostavnošću upotrebe. To je naravno utjecalo na našu produktivnost i podiglo sveukupni elan u radnoj ekipi.

Za razliku od klasične metode rad je neuporedivo brži, sa manje prašine i sa manjim naprezanjem montera. Alat smo isprobali na različitim podlogama i sa različitim vrstama obujmica. Nakon odgovarajućeg jednostavnog podešavanja sile zabijanja i uz upotrebu odgovarajuće vrste eksera u svakom slučaju se pokazao kao vrlo efikasan. Izuzetno rijetko se dešavalo da postupak ne uspije iz prvog pokušaja zbog različite strukture i kvaliteta betona na koji se postupak primjenjuje.
Na video snimku u prilogu se vidi jednostavnost primjene ovog alata u realnoj situaciji a na fotografijama se mogu usporedno vidjeti primjeri klasično položenih instalacija i onih koje su urađene sa novim alatom.

Zaključak: ovo je izuzetno kvalitetan i pouzdan alat, koji veoma olakšava rad, podiže produktivnost i kvalitet izvedenih radova. Budući da nas očekuje još mnogo posla na ovom i drugim sličnim objektima odlučili smo se za nabavku još jednog kompleta ovog alata.  Mi se ni u kom slučaju ne bi smo željeli vratiti na klasičnu metodu a ovaj alat najiskrenije preporučujemo svakome ko se ozbiljno bavi izvođenjem sličnih radova!  

Drago Pajunović, dipl. Ing.el.

Registrirajte svoj alat online za dodatne 2 godine jamstva:

Popularan dodatak među kupcima FORCE ONE

Instalateri iz tvrtke, koji su nedavno kupili dva FORCE ONE alata, sada su testirali FORCE ONE alat u kombinaciji s brzim priborom za elektro, sanitarne i suhomontažne radove. Nakon izvrsnih rezultata pričvršćivanja na različite materijale, napravili su narudžbu pribora PFT, TBB i CHS za svoj projekt.

Dom kulture u Makarskoj

Makarska
Objektat: Nedavno je u Makarskoj otvoren sportski i kulturni centar. Riječ je o velikom projektu u kojem su korišteni razni proizvodi iz CELO asortimana.

FORCE ONE za elektroinstalacije

Tvrtka Elektrolux koristila je alat FORCE ONE za elektroinstalacije.

Alat FOX za suhozid

BTS vijke za pričvršćivanje nosača solarnih panela

Tvrtka Klima Therm koristila je BTS vijke za pričvršćivanje nosača solarnih panela.

Svi kupci su vrlo zadovoljni našim proizvodima i uslugom.

Svi kupci su vrlo zadovoljni našim proizvodima i uslugom.

Jednostavna montaža iznad glave

BRAČ (HRVATSKA)
Objektat: Tijekom posjeta gradilištu na otoku Braču u Hrvatskoj, zaposlenici su se uvjerili koliko je FORCE ONE lagan i snažan u isto vrijeme.

REZULTAT: Budući da premium uređaj FORCE ONE teži samo 3,6 kg, omogućuje montažu iznad glave bez zamora, a zahvaljujući tankom dizajnu i produljenom nosu uređaja može dosegnuti i uske prostore.

Školska zgrada u Zagrebu

Zagreb (Hrvatska)
Objektat: Ova tvrtka je zadužena za sve električne instalacije na zgradi koja će biti nova škola. Postoji veliki potencijal jer će u zgradi biti preko 30 km raznih kablova i cijevi.

Trgovački centar u Bosni i Hercegovini

Bosna i Hercegovina
Objektat: Trgovački centar

Elektroinstalacije na objektu izvodi tvrtka LGND elektro, a naš predstavnik Mario je njihovim instalaterima organizirao prezentaciju i testiranje Force One alata i pribora. Do sada nisu radili s alatima za izravno pričvršćivanje. Nakon što su ih uvjerili u prednosti DIF sustava, odlučili su raditi na taj način te su naručili alat FORCE ONE i veliku količinu čavala te raznih dodataka.

FORCE ONE za trgovce

FORCE ONE Regal bei einem unserer deutschen Fachhändler
njemački
FORCE ONE Regal bei einem unserer spanischen Fachhändler mit Kunden der das Gerät gerade am Regal vor Ort am testen ist.
španjolski
FORCE ONE Regal bei einem unserer lettischen Fachhändler Kunden
latvijski

FORCE ONE Kontakt

Molimo kontaktirajte nas i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku: