Servis za klijente

M - F 8:00 - 17:30 h

S From 8:00 - 17:30 h

+49 8251 90 485 0

Kontakt

Pravna obavijest

Opće informacije

Ova web stranica u vlastništvu je tvrtke Celo (u daljnjem tekstu GC), koju čine tvrtke Celo SA, Celo Distribucion SA, CELO Befestigungssysteme GmbH i Celo Fijaciones SL.

GC, odgovoran za web stranicu www.celofixings.hr, čini ovaj dokument dostupnim korisnicima kako bi ispunili obveze utvrđene zakonom 34/2002 o uslugama informacijskog društva i elektroničke trgovine (LSSI-CE) kao i da obavijesti sve korisnike navedene web stranice o uvjetima korištenja.

Ime tvrtke: CELO Befestigungssysteme GmbH
Trgovački naziv: Apolo MEA
Registrirana adresa: Industriestraße 6 - D-86551 AICHACH - Deutschland
Registarski broj: HRB 17775 / Augsburg
Telefon: +49 (0) 8251 90 485 0
Faks: +49 (0) 8251 90 485 49
Email: info@celofixings.de

Objekat:

Predmet ovih uvjeta korištenja je pretraživanje, pristup i korištenje portala i informacija sadržanih u njemu. Gore navedene radnje dodjeljuju status korisnika, bez potrebe za konvencionalnim potpisom korisnika, pod ovdje navedenim uvjetima, ne dovodeći u pitanje primjenu relevantnih obveznih propisa.

PREDMET, UVJETI PRISTUPA I KORIŠTENJA

Svatko tko pristupi ovoj web stranici preuzima ulogu korisnika i obvezuje se poštivati i strogo se pridržavati ovdje navedenih odredbi, kao i svih drugih zakonskih odredbi koje se mogu primijeniti. GC je dužan obavijestiti korisnika da se mora suzdržati od pristupa web stranicama ako se ne slaže s uvjetima navedenim u ovom dokumentu.

Pristup i pregledavanje ove web stranice podrazumijeva prihvaćanje i poznavanje ovdje sadržanih pravnih obavijesti. Samo pristupanje web stranici ne podrazumijeva uspostavljanje bilo kakvog odnosa između GC-a i korisnika.

Ni pod kojim okolnostima korisnici ove web stranice ne smiju brisati, mijenjati, izbjegavati ili manipulirati zaštitnim uređajima ili sigurnosnim sustavima instaliranim na web stranici.

GC pruža širok raspon informacija, usluga i podataka a korisnik preuzima punu odgovornost za pravilno korištenje web stranice. Ova se odgovornost proteže na sve upotrebe i postupke koje korisnik poduzima na web stranicama te korištenje informacija, usluga i podataka koje nudi GC.

GC zadržava pravo izmjene informacija bilo koje vrste koje se mogu pojaviti na web stranici bez obveze prethodne obavijesti ili obavještavanja korisnika, pri čemu se objava na web stranici GC-a smatra dovoljnom.

Web stranica je u skladu s važećim zakonskim propisima i podliježe svim obavezama navedenim u utvrđenim propisima.

Smjernice o linkovima i odricanje od odgovornosti

GC ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj web stranica kojima korisnik može pristupiti putem poveznica na platformi i izjavljuje da ni pod kojim uvjetima neće pregledavati ili kontrolirati sadržaj drugih web stranica na internetu. GC također ne jamči tehničku dostupnost, točnost, istinitost, valjanost ili zakonitost bilo kojih web-mjesta koji nisu vlasništvo GC-a a kojima se pristupa putem poveznica.

GC izjavljuje da je poduzeo sve potrebne mjere kako bi spriječio bilo kakvu štetu koju korisnici njegovih web stranica mogu pretrpjeti kao rezultat pregledavanja ovih web stranica. Prema tome, ni pod kojim okolnostima GC neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koju korisnici mogu pretrpjeti kao rezultat pregledavanja. 

Intelektualno i industrijsko vlasništvo

Ova web stranica, uključujući, ali ne ograničavajući se na njezino programiranje, uređivanje, kompilaciju i druge elemente potrebne za njezino funkcioniranje, dizajn, logotip, tekst i/ili grafiku u vlasništvu su GC-a (ili, ako je potrebno, ima licencu ili izričito dopuštenje autora). Sav sadržaj stranice propisno je zaštićen propisima o intelektualnom i industrijskom vlasništvu te je također upisan u relevantne javne registre.

Bez obzira na svrhu korištenja, svaka potpuna ili djelomična reprodukcija, korištenje, iskorištavanje, distribucija i marketing, u svakom slučaju, zahtijeva prethodnu pisanu suglasnost GC-a. Svako korištenje bez prethodnog dopuštenja GC-a smatrat će se ozbiljnom povredom prava intelektualnog ili industrijskog vlasništva autora.

Svi dizajni, logotipi, tekstovi i/ili grafike, koji nisu u vlasništvu GC-a, koji se pojavljuju na web stranici pripadaju njihovim vlasnicima, koji su odgovorni za sve sporove koji mogu nastati u vezi s tim. U svakom slučaju GC ima izričito prethodno dopuštenje navedenih autora.

GC izričito dopušta trećim stranama da usmjeravaju korisnike na određeni sadržaj na svojoj web stranici, ali ih u svim slučajevima moraju usmjeriti na glavnu web stranicu GC-a.

GC priznaje prava industrijskog i intelektualnog vlasništva njihovih vlasnika i pojavljivanje takvog sadržaja na web-mjestu ne znači da GC ima bilo kakva prava ili odgovornosti u odnosu na, niti GC podržava, sponzorira ili preporučuje takva prava.

Obavijesti o kršenju prava intelektualnog ili industrijskog vlasništva ili sadržaja web stranice treba poslati na sljedeću e-mail adresu: info@celofixings.com.

VAŽEĆE PRAVO I NADLEŽNOST

Za rješavanje bilo kojeg spora ili pitanja vezanog uz ovu web stranicu ili aktivnosti koje se na njoj provode primjenjivat će se španjolsko zakonodavstvo, kojem stranke izričito podliježu; sudovi u Barceloni će imati nadležnost za rješavanje bilo kakvih sporova koji proizlaze iz ili su povezani s korištenjem ove web stranice.

Objavljeno: 2023-11-09