Servis za klijente

M - F 8:00 - 17:30 h

S From 8:00 - 17:30 h

+49 8251 90 485 0

Kontakt

Politika privatnosti

1. Odgovorna organizacija

CELO Befestigungssysteme GmbH su tvrtke u CELO grupi (u daljnjem tekstu GC), sa sjedištem na adresi Industriestraße 6, 86551 Aichach (Njemačka); kao administrator web stranice https://www.celofixings.hr to je organizacija odgovorna za rukovanje osobnim podacima korisnika koji pristupaju web stranicama GC-a (vi).

Kako bi osigurao usklađenost s važećim zakonima o zaštiti podataka, GC je implementirao tehničke i organizacijske sigurnosne mjere.

U skladu s važećim zakonodavstvom, u nastavku se nalaze informacije o opsegu i svrsi prikupljanja, obrade i korištenja podataka koje prikuplja GC.

2. Osobni podaci

Pod osobnim podacima podrazumijeva se svaka informacija o bilo kojoj identificiranoj osobi ili osobi koju je moguće identificirati. Ova vrsta informacija može uključivati, na primjer, vaše ime, poštansku adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj. Korištenjem kolačića (Prošireni dio, 1) mogu se prikupiti različite vrste informacija, iako one nisu povezane s vašim identitetom, npr. kako koristite web stranicu, koji se također mogu smatrati osobnim podacima ako se dodijele korisniku i individualiziraju, te sakupe, pohranjuju i procijene. Zbirne informacije, tj. one koje su grupirane u velike jedinice koje se ne mogu personalizirati, sažete, sakupljene i procijenjene, ne smatraju se osobnim podacima.

3. Prikupljanje i distribucija podataka o pregledavanju

Možete pristupiti web stranici bez otkrivanja svog identiteta.

Ako se registrirate u nekom od naših privatnih odjeljaka (područja za korisnike), pretplatite se na newsletter, ispunite obrazac ili naručite proizvod u privatnoj zoni, tražit ćemo od vas vaše ime i druge osobne podatke.

GC će koristiti i obraditi osobne podatke koje nam dostavite u svrhe navedene u svakom pojedinom slučaju, tj. za upravljanje odnosima s korisnicima, obradu upita i slanje komercijalnih informacija o našim uslugama i proizvodima.

4. Pregledavanje zapisa podataka

Kada pristupite web-stranici GC-a, web-preglednik je konfiguriran za automatsko slanje sljedećih podataka ("podataka zapisa") našem web-poslužitelju, koji ih sprema u datoteke zapisa:

• Datum pristupa
• Vrijeme pristupa
• URL web stranice
• Datoteka je vraćena
• Volumen poslanih podataka
• Vrsta i verzija preglednika
• Operacijski sustav
• IP adresa
• Naziv domene davatelja internetskih usluga

Ovo su isključivo informacije koje ne dopuštaju da budete identificirani. Ove informacije su neophodne u tehničke svrhe, kako bi se sadržaj koji ste zatražili ispravno isporučio, a njegovo sastavljanje ključno je za korištenje web stranica. Podaci iz evidencije analiziraju se isključivo u statističke svrhe, kako bi se poboljšala naša web stranica i njezina temeljna tehnologija.

5. Korisnički profili koji koriste pseudonime

Koristimo kolačiće i piksele za praćenje kako bismo prikupili podatke o korištenju Informacijske usluge (i biltena) u svrhe oglašavanja i istraživanja tržišta te prilagodili GC informacijsku uslugu kako bi zadovoljili potrebe korisnika. Kompilacija ovih podataka o upotrebi i izrada profila korištenja provode se anonimno pomoću ID-a kolačića.

Ove profile stvaramo i pohranjujemo isključivo za anonimnu upotrebu i ne kombiniramo ih s bilo kojim drugim podacima, poput vaše e-mail adrese, koji bi mogli otkriti vaš identitet.

Za hvatanje korisničkih podataka kako bismo stvorili korisničke profile, koristimo uslugu Google Analytics koju pruža Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SAD ("Google"). Podaci se obrađuju u Sjedinjenim Državama, zemlji izvan područja primjene Direktive Europskog parlamenta i Vijeća 95/46/EZ od 24. listopada 1995. o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvi podaci (DO L. 281 str. 31). Informacije o korištenju web stranice GC-a prenijet će se na Googleov poslužitelj, gdje će biti analizirane i vraćene nam u obliku zbirnih podataka koji pokazuju trendove u općem korištenju stranice.
Koristimo drugu uslugu koju pruža Google Inc., remarketing. Kada posjetite naše web stranice ili koristite naše online usluge i budete zainteresirani za ono što nudimo, putem ciljanih oglasa bit ćete preusmjereni na stranice u mreži Googleovih članova. Oglasi se ubacuju korištenjem kolačića. S tekstualnim datotekama moguće je analizirati ponašanje korisnika kada posjećuju stranicu i iskoristiti to za ponudu ciljanih preporuka proizvoda i reklama na temelju osobnih interesa. Ako ne želite primati oglašavanje na temelju vaših osobnih interesa, možete isključiti upotrebu kolačića u Googleu u tu svrhu slanjem e-pošte na info@celofixings.com

6. Prijenos podataka vanjskim trećim stranama

GC Information Service radi s različitim davateljima usluga. Kao strane odgovorne za obradu podataka, ovi pružatelji usluga imaju obvezu postupati u skladu s našim strogim uputama u obradi podataka i, prema španjolskom zakonu o zaštiti podataka, ne zahtijevaju pristanak korisnika za obradu njihovih podataka.

Nadalje ste obaviješteni da se vaši podaci mogu prosljeđivati između tvrtki koje pripadaju GC-u, te pristajete na navedeni prijenos prihvaćanjem ove politike privatnosti.

7. Registracija u zoni korisnika

Kada se registrirate za korištenje naših personaliziranih usluga, prikupljamo određene osobne podatke. Tijekom procesa registracije, npr. za pristup vašem korisničkom računu, možemo od vas zatražiti ove informacije:


Obvezne informacije:
• Naslov
• Puno ime
• Puna adresa
• Telefonski broj
• Email adresa
• Zaporka

Dodatne informacije:
• Broj mobitela
• Datum rođenja
• Pristanak za primanje reklama.

Ako ste registrirani, možete pristupiti sadržaju i uslugama koje nudimo samo registriranim korisnicima. Registrirani korisnici također imaju mogućnost izmjene ili brisanja podataka koje su dali tijekom registracije u bilo kojem trenutku. Također možemo dati sve pojedinosti o osobnim podacima koje smo prikupili o vama u prošlosti. Ako to zatražite, ispravit ćemo ili izbrisati podatke koje imamo o vama, osim ako ne postoje zakonski rokovi za njihovo čuvanje. Da biste nas kontaktirali u vezi s tim, koristite kontakt podatke prikazane na kraju ove izjave o privatnosti podataka.

8. Bilten

Kada se pretplatite na naš newsletter, podaci koje nam dajete koriste se samo u tu svrhu.


Da bi registracija stupila na snagu, potrebno nam je vaše ime i valjana adresa e-pošte. Kako bismo provjerili dolazi li aplikacija od stvarnog vlasnika adrese e-pošte, koristimo metodu "dvostruke prijave". Da bismo to učinili, moramo snimiti narudžbu za newsletter, poslati e-poruku s potvrdom i primiti u njoj traženi odgovor. Podaci se koriste samo za slanje newslettera i neće biti otkriveni trećim stranama.

Privolu za obradu Vaših osobnih podataka i njihovu naknadnu upotrebu za slanje biltena može se povući u bilo kojem trenutku. Poveznicu za ovu svrhu pronaći ćete u svakom biltenu. Također se možete u bilo kojem trenutku odjaviti s GC-a ili nam poslati svoj zahtjev koristeći opcije za kontakt navedene na kraju ovog dokumenta.

9. Kontakt obrazac

Kada nas kontaktirate e-poštom ili putem obrasca za kontakt, podaci koje dostavite bit će pohranjeni i korišteni za obradu vašeg zahtjeva i za sva dodatna pitanja.

Ispunjavanjem obrasca za kontakt od vas će se tražiti da prihvatite politiku privatnosti koja daje pravo GC-u da koristi adresu e-pošte za odgovaranje i pretplatu na naš newsletter.

10. Podaci o maloljetnicima

Maloljetnici nam ne smiju slati osobne podatke bez pristanka roditelja ili staratelja.

11. Prava korisnika

Imate pravo dobiti potvrdu o tome obrađuje li GC osobne podatke koji se odnose na vas ili ne. Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima, kao i zahtijevati ispravak netočnih podataka ili, prema potrebi, zahtijevati njihovo brisanje kada, između ostalih razloga, podaci više nisu potrebni za svrhe koje su prikupljeni. U određenim okolnostima možete zatražiti od nas da ograničimo obradu vaših podataka, a u tom slučaju oni će se čuvati samo za ostvarivanje ili obranu zahtjeva. U određenim okolnostima i iz razloga povezanih s vašom situacijom, možete se usprotiviti obradi vaših podataka. GC će prestati s obradom podataka, osim zbog uvjerljivih legitimnih razloga, ili zbog ostvarivanja ili obrane mogućih zahtjeva. Prema pravu prenosivosti, imate pravo pribaviti svoje osobne podatke u strukturiranom formatu za uobičajenu upotrebu i mehaničko očitavanje te ih prenijeti drugoj odgovornoj osobi.

Podnositelj zahtjeva može ostvariti svoja prava slanjem odgovarajućeg zahtjeva na info@celofixings.com.

Ako smatrate da vaša prava nisu adekvatno riješena, imate pravo podnijeti zahtjev Španjolskoj agenciji za zaštitu podataka.

12. Zahtjev za uklanjanje

Nakon nedavne presude Suda Europske unije (ECJ), korisnici našeg web-mjesta i usluga koji su rezidenti EU-a mogu zatražiti da se određeni rezultati ne prikažu nakon pretraživanja weba za ime korisnika.

Ako želite zatražiti uklanjanje rezultata pretraživanja generiranog korištenjem vašeg imena kao pojma za pretraživanje, a zakon vaše jurisdikcije zahtijeva od nas da poštujemo taj zahtjev, pošaljite svoj zahtjev u pisanom obliku na adresu navedenu u odjeljku 11. Da biste pomozite nam u pravovremenoj obradi vašeg zahtjeva, molimo da svoj zahtjev podnesete na engleskom ako ste u mogućnosti to učiniti. Vaš zahtjev treba uključivati sve informacije relevantne za vaš zahtjev, uključujući, bez ograničenja: (i) vaše ime, e-mail i poštansku adresu; (ii) URL (tj. "web adresa") za svaku vezu za koju tražite da bude uklonjena; (iii) kratko objašnjenje zašto smatrate da bi takve rezultate trebalo ukloniti; i (iv) objašnjenje zašto se sadržaj veze koju želite ukloniti odnosi na vas.

Kako biste nam pomogli spriječiti lažne zahtjeve za uklanjanje, uključite i čitljivu kopiju dokumenta koji potvrđuje vaš identitet. Ne morate dati dokument koji je izdala vlada; bit će dovoljan račun za komunalne usluge ili slično slanje poštom. Također možete prikriti dijelove dokumenta kao što su identifikacijski brojevi sve dok vas dokument i dalje jasno identificira. Ako tražite uklanjanje rezultata pretraživanja koji sadrže vaše fotografije, provjerite sadrži li identifikacijski dokument vašu fotografiju. Ako zahtjev podnosite u ime druge osobe, navedite svoj odnos s tom osobom i navedite dokaze o svom ovlaštenju za podnošenje takvog zahtjeva. Sve zahtjeve za uklanjanje pregledat će GC-ov pravni tim i tim za usklađenost i zadržavamo pravo, u skladu s primjenjivim zakonima, prihvatiti ili odbiti ili postaviti daljnje upite u vezi s bilo kojim zahtjevima.

13. EU-US Privacy Shield Okvir i švicarsko-US Privacy Shield Okvir

GC, koji upravlja web-stranicom celofixings.com, u skladu je s Okvirom zaštite privatnosti EU-SAD i švicarsko-američkim okvirom. Okvir zaštite privatnosti kako ga je utvrdilo Ministarstvo trgovine SAD-a u vezi s prikupljanjem, korištenjem i zadržavanjem osobnih podataka iz Europske unije i Švicarske u Sjedinjene Države. GC je certificirao Ministarstvo trgovine da se pridržava načela zaštite privatnosti. Ako postoji bilo kakav sukob između uvjeta u ovoj Politici privatnosti i Načelima zaštite privatnosti, mjerodavna su načela Zaštita privatnosti. Da biste saznali više o programu Privacy Shield i pogledali stranicu GC certifikata, posjetite https://www.privacyshield.gov/

U skladu s načelima zaštite privatnosti EU-SAD i Swiss-US Privacy Shield, GC se obvezuje rješavati pritužbe na vašu privatnost i GC prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka. Pojedinci iz Europske unije ili Švicarske s upitima ili pritužbama u vezi s ovom politikom privatnosti trebali bi nas prvo kontaktirati na adresu navedenu u odjeljku 11.

GC se nadalje obvezao da će neriješene pritužbe na privatnost u vezi s Stranicom ili mobilnim aplikacijama u skladu s načelima zaštite privatnosti EU-SAD i Švicarsko-SAD proslijediti neovisnom mehanizmu za rješavanje sporova, BBB EU ŠTIT PRIVATNOSTI, neprofitnom pružatelju alternativnog rješavanja sporova koji se nalazi u Sjedinjenim Državama i kojim upravlja Vijeće ureda za bolje poslovanje. Ako ne primite pravovremenu potvrdu svoje pritužbe ili ako mi nismo na zadovoljavajući način riješili vašu žalbu, posjetite web stranicu BBB EU PRIVACY SHIELD na www.bbb.org/EU-privacy-shield/for-eu-consumers/ za više informacija i podnošenje prigovora.

Imajte na umu da ako se vaša žalba ne riješi putem kanala navedenih u ovim Pravilima privatnosti, pod ograničenim okolnostima, obvezujuća opcija arbitraže može biti dostupna pred Panel za zaštitu privatnosti.

GC podliježe istražnim i provedbenim ovlastima Federalne trgovinske komisije (FTC).

14.Konzervatorski rok

Dostavljeni osobni podaci čuvat će se sve dok se odnos s vama održava, a nakon što odnos prekine, ostat će blokirani na zakonski utvrđeno vrijeme, prije nego što budu uništeni.

Objavljeno: 2023-11-09